Kijkt u even naar de foto op de achtergrond. Realiseer u nu dat duizenden van deze dieren welke kerngezond zijn, worden verbrand uit belang van de mensheid. Is dit mensheid? Horen u en ik hierbij? Dan sluit ik mij liever uit van deze groep.

Wanneer het MKZ virus zich in Nederland verder verspreidt dreigt er volgens minister Brinkhorst van landbouw een tekort aan de zogeheten vernietigingscapaciteit. De Europese Unie is van mening dat inenten tegen MKZ gekkenwerk is, de optie die over blijft is dus het doden van gezonde dieren. Maar verspreidt het virus zich dan niet door de lucht door dat dit zich hecht aan roetdeeltjes? Is de wereld gek? Doden van tienduizenden gezonde dieren omdat wanneer deze dieren inge-ent zouden worden deze niet meer ge-exporteerd kunnen worden naar landen als Japan. Werkelijk belachelijk ....

Wanneer er bij een mens sprake is van een virus welke de gezondheid schaadt en welke zich makkelijk zou kunnen verspreiden denken we toch ook niet; ja we kunnen u altijd cremeren, en het lijkt mij verstandig uw buren ook te cremeren voor het geval dat. Waarom gebeurt dit bij dieren wel?

Heeft u hier ook een mening over welke u graag zou wil aanbieden aan de lezers van deze website en aan minister Brinkhorst van landbouw? Klik dan hier.

Wat is het doel van deze website? Het doel van deze site is iedereen zijn mening te kunnen en ook laten geven over alle ophef rond het MKZ virus en het doden van gezonde dieren. Door dit online te doen hoop ik dat het geven van uw mening erg laagdrempelig wordt en uw mening op deze wijze toch geopenbaard wordt. Wat hoop ik met deze site te bereiken? Ik hoop dat deze site veel bezoekers en publiciteit trekt en hierdoor veel meningen aan te kunnen bieden aan onze minister van landbouw met de hoop dat hij deze ook daadwerkelijk in acht neemt. Waarom maak ik deze website? Min of meer uit frustratie welke voortkomt uit het feit dat ik zelf niet kan bepalen wat er wel of niet gebeurt en op deze wijze toch iets doe om mijn en ook uw mening mee te laten tellen.

laat ook uw mening tellen!
© 2001 by Martijn van der Vecht | martijn@gekkekoe.nl